Materiali

 

L'assedio di Scutari : sei mesi dentro la citta accerchiata: (Diario di un corrspondente di guerra)

Subjekti

Histori

Pershkrimi

Gazetari Gino Berri, duke marrë rolin e një korrispondenti lufte paraqet rrethimin e Shkodrës nga malazezët në vitin 1913. Fati i qytetit ishte në një rrezik të madh, por organizimi i ushtarëve, malësorëve, qytetarëve e fshatarëve bëri që malazezët të largoheshin pa mundur të realizonin ëndrrën e tyre.
Libri ka 286 faqe dhe është me ilustrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1913

Autor

Berri, Gino

Botuesi

Fratelli Treves

Formati

17.5 cm.

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

A/1-S-8

Lloji

Libër

Citimi

Berri, Gino, “L'assedio di Scutari : sei mesi dentro la citta accerchiata: (Diario di un corrspondente di guerra),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/350.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder