Materiali

 

Lulishtja djelmënore : pjes' e parë = Abetare : radh` e parë

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Kjo abetare u përpilua nga mësuesi dhe patrioti i shquar Llukë Karafili. Në frontespic shkruhet: "Rradhitur pas rregullës s' fundëme të pedagogjis e të didaktikës dhe rrjeshtuar pas programit analetik shkolluarë për rrjeshtat e I - ra të shkollavet fillore kombëtare shqipe".
Janë gjithsej 48 faqe të shoqëruara me ilustrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1922

Autor

Karafili, Llukë H.

Botuesi

Shtypshkrojë, Libra-lidhje, Kartonazhe, Stereotipi, Papeteri, Konstancë (Rumani)

Formati

19.5 cm.

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-G-34

Lloji

Libër

Citimi

Karafili, Llukë H., “Lulishtja djelmënore : pjes' e parë = Abetare : radh` e parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 30, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/349.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder