Materiali

 

Leka IX - Nr. 07

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 7, korrik 1937)

Etiketa

Data

1937

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

24 x 17 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 9, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/345.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder