Materiali

 

Leka : Vit. 15, nr. 8-9 (1943)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Në këto revista perfshihen rubrikat : filozofi, albanologji, letërsi, histori, folklor, bibliografi, edukatë, shkencë dhe kronikë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 15, nr. 8-9 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 15, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/249.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder