Materiali

 

Leka XV - Nr. 06

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban rubrikat : filozofi, gjuhësi, etnografi, letërsi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 06,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 17, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/247.

Pronari