Materiali

 

Leka VIII - Nr. 02

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : kulturë, pedagogji, letërsi, histori, gjuhësi, folklor dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VIII - Nr. 02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/223.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder