Materiali

 

Leka VII - Nr. 10

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : sociologji, histori, letërsi, gjuhësi, folklor dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1935

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 10,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/219.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder