Materiali

 

Leka VII - Nr. 08

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : filozofi, kulturë, histori, folklor dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1935

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 08,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/217.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder