Materiali

 

Leka : vit. 6, nr. 04

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : edukatë, histori, folklor, bibliografi dhe kronikë.

Etiketa

Data

1934

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

"Zoja e Papërlyeme"

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : vit. 6, nr. 04,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/201.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder