Materiali

 

Leka VI - Nr. 01

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : edukatë, histori, folklor, bibliografi dhe kronikë.

Etiketa

Data

1934

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

17 x 24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VI - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 16, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/198.

Pronari