Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Libri " Vargjet e Lira " përmban:
Kangët e Ringjalljes
Kangët e Mjerimit
Kangët e Përndimit
Kangët e Rinis
Libri ka 84 faqe dhe është pa ilustrime.

Koleksioni

Citimi

Migjeni, “Vargjet e lira,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 7, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/45.

Etiketat: