Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, etnografike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 07 - 08 - 09 - 10 -11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/428.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i dedikohen Heroit Kombëtar, Skënderbeut, me rastin e pesëqindvjetorit të vdekjes.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 04 - 06 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/427.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje historike, letrare, gjuhësore dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 01 - 02 - 03 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/426.

Etiketat: