Materiali

 

Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 07 - 08 - 09 - 10 -11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje historike, letrare, etnografike dhe në fund një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Etiketa

Koleksioni

Data

1968

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Tipografia Dario Detti

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XII, Nr. 07 - 08 - 09 - 10 -11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 14, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/428.

Pronari

Muzeu Shkoder