Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(7 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
128 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 51, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/627.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi XII. Fjalë të rralla të përdoruna në Jug të Shqipnis. Përmban dialekte, etimologji, formimi i fjalëve.

Koleksioni

Citimi

Tase, Pano, “Fjalorth i ri : Fjalë të rralla të përdoruna në Jug të Shqipnis : Visaret e Kombit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/536.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi XI. Fjalë të rralla të përdoruna në Veri të Shqipnis. Libri përmban dialekte, etimologji, formimin e fjalëve.

Koleksioni

Citimi

Gazulli, Nikollë, “Visaret e Kombit : Fjalorth i ri : Fjalë të rralla të përdoruna në Veri të Shqipnis,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/535.

Etiketat:

 
Libri përmban zakonet dhe traditat e Toskërisë.

Koleksioni

Citimi

Kotte, Nikolla, “Visaret e Kombit Vëllimi V,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/529.

Etiketat:

 
"Shkrimtarët shqiptarë", pjesa e dytë përfshin periudhën 1878 - 1941: kap. I "Shkrimtarë të Rilindjes", kap. II "Shkrimtarë të kohës" dhe kap. III "Shkrimtarët arbëreshë". Punuar nën kujdesin e Ernest Koliqit dhe Karl Gurakuqit.
Citimi

Ministria e Arsimit, Tiranë, “Shkrimtarët shqiptarë : pjesa II : prej Lidhjes së Prizrenit deri sot : për klasën e tretë e të katërt të kursit të naltë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/457.

Etiketat: