Materiali

 

Drini: Vit. 2, nr. 2 (1941)

Subjekti

Turizmi, historia, arkeologjia, gjeografia

Pershkrimi

Revistë mbi turizmin në gjuhën shqipe. Pjesërisht edhe në italisht, frëngjisht dhe gjermanisht. Numri i parë doli më 15 shkurt 1940. Numri i fundit më 1 tetor 1944.
Nga nr. 1, 1940 deri tek nr. 4, 1941 "Buletin i përdyjavshëm i poligrafuar".
Nga nr. 5, 1941 "Buletin i përmuajshëm i turizmit shqiptar"
Nga nr. 1, 1943 "Revistë mujore e turizmit"
Përmban shkrime me përmbajtje arkeologjike, historike, gjeografike e folklorike.

12 f., 32 cm.

Upload 09. 10. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1941

Autor

-

Botuesi

Agjensia Turistike "Drin", Tiranë

Formati

32 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Drini: Vit. 2, nr. 2 (1941),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/967.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder