Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(15 materiale)

Shkrime kulturore dhe fetare katolike.
386 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 45, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/621.

Etiketat:

 
Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale", Roma
Sezione Albanese

Carlo Tagliavini : Gjuha shqipe.
Rudolf Leutelt : Kontribute të morfologjisë gjeologjike të Alpeve...
D. Nilo Borgia : Priftërinjtë Basilianë të Italisë në…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume V - VI,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/362.

Etiketat:

 
Abetare për shkollat fillore. E aprovuar nga Ministria e Arsimit. Me ilustrime. Ka gjithsej 128 faqe. Në faqen 96 fillojnë "Këndimet", (pjesë leximesh dhe vjershash ). Në fund të librit gjenden disa tregime toskërisht të titulluara "Edhe…

Koleksioni

Citimi

Paluca, Ndue, “Abetar : për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/295.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, kulturë, histori, letërsi, gjuhësi, bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/221.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, letërsi, sociologji, histori, gjuhësi dhe folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VII - Nr. 11,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 24, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/220.

Etiketat: