Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale" - Roma
Sezione Albanese

Matteo Bartoli : Marrëveshje të vjetra në mes gjuhës shqipe dhe gjuhëve të tjera motra.
Giuseppe Schiro : Rreth gjuhës shqipe dhe shkrimeve të saj...
Roberto…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/361.

Etiketat:

 
Përmban : pedagogji, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IV - Nr. 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/186.

Etiketat:

 
Përmban : letërsi, pedagogji, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IV - Nr. 11,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/185.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, letërsi, histori, kronikë, shënime bibliografike.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IV - Nr. 10,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/184.

Etiketat:

 
Përmban : letërsi, histori, bibliografi, folklor, sport.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IV - Nr. 09,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 15, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/183.

Etiketat: