Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Luftërat ballkanike në periudhën e viteve 1900-1915.
Citimi

Durham, Edith, “Twenty Years of Balkan Tangle,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/523.

Etiketat:

 
Abetare për shkollat fillore "mas methudhës analitike - synthetike të Shkrimit e të Këndimit". Në faqen e parë ka një fotografi të "Fatosit Kruetanë", Skënderbeut. Ka 119 faqe dhe shoqërohet me ilustrime si dhe "me nji mësim si me e…

Koleksioni

Citimi

_, “Abetare : për shkollë fillestare të Shqypnis : për të I e të II vjetë shkolluer,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/347.

Etiketat:

 
Libër në ndihmë të mësuesve të shkollave fillore dhe të nxënësve të Shkollës Normale. Ka 100 faqe dhe është i ndarë në njëzet e gjashtë kapituj. Autori ia dedikon librin " Eks. së Tij Hoxh Kadris, Ministrit të Drejtësisë ". Në…

Koleksioni

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Pedagogi Theoretike për Mësues të Shkollavet Fillore e Nxanës të Shkollës Normale : Pjesë e parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/27.

Etiketat:

 
" Abetare për Shkollë Fillestare të Shqypnis, mas methudhës analitike - synthetike të Shkrimit e të Këndimit me fotografi të fatosit Kruetanë. E para dorë.
Libri është i ndarë në dy pjesë. Në pjesën e parë trajtohet : - "Hetimi i…

Koleksioni

Citimi

_, “Abetare për të I e të II vjetë shkolluer. Me nji mësim si me e përdorue,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 21, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/16.

Etiketat: