Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Libri përmban të dhëna historike mbi luftëra Ballkanike, 1912-1913.
Perandorisë Osmane, 1288-1918.
Udhëtime dhe përshkrime.
Citimi

Durham, Edith, “The Struggle for Scutari,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/522.

Etiketat:

 
Trajton harta të vjetra antike të rajoneve shqiptare.
Citimi

Amalgia, Roberto (Prof.), “Le piu antiche rappresentazioni cartografiche,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/512.

Etiketat:

 
Revista e përkohëshme "Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit" është vazhdim i revistës "Elçija i Zemers Jezu Krishtit". Emri "Elçija" është zëvendësuar me emrin "Lajmëtari", në gjuhën shqipe. Ky ndryshim i bëhet i ditur lexuesve në…
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit : vit. 24 : nr. 1 - 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/465.

Etiketat: