Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(3 materiale)

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers Jezu Krishtit : vit. 22, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/489.

Etiketat:

 
Seria: Vepra Pijore N. VIII
Botim i tretë i shtuar (e treta dor' e shtueme)
Citimi

“Shyhreti i divoçem,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/462.

Etiketat:

 
Autori trajton disa aspekte të etikës individuale, detyrat njerëzore ndaj vetes dhe të tjerëve. Libri ka 42 faqe. Në faqen e tretë gjendet një parathënie nga autori.

Koleksioni

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Fllad Moralit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/15.

Etiketat: