Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : vit. 21, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/488.

Etiketat:

 
" Abetare për shkolla fillore ", është e ndarë në katër pjesë, në tri pjesët e para përfshihen 44 "msime", ku trajtohen shkronjat e alfabetit dhe tekste të ndryshme, ndërsa në pjesën e katërt gjenden "rrëfime dhe…

Koleksioni

Citimi

T. P., “Abetare për shkolla fillore : meshkujsh e femnash,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/34.

Etiketat: