Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Në libër trajtohet gramatika shqipe në formë të shkurtuar. Lënda është ndarë në tri pjesë : Gramatikë, Pjesë leximi dhe Fjalori.
Libri ka 105 faqe.

Koleksioni

Citimi

Meyer, Gustav, “Kurzgefasste albanesische grammatik mit lesestücken und glossar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 14, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/354.

Etiketat: