Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(1 materiale)

Numër i veçantë : në vazhdim të numravet kujtimorë të XXV vjetorit të pavarësisë kombëtare.
Përmban shkrime që i përkasin fushave : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XII : 1940 - Nr 01 : Numër i veçantë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 28, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/242.

Etiketat: