Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(80 materiale)

Shkrime me përmbajtje letrare e historike. Një shkrim i dedikohet pesëdhjetëvjetorit të fletores "Dielli".
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti III, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/377.

Etiketat:

 
Shkrimet e këtij numri i dedikohen veprimtarisë letrare të poetit të madh arbëresh, Giuseppe Schiroi.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti IX, Nr. 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/409.

Etiketat:

 
Shkrime me përmbajtje biografike, letrare, historike dhe një kronikë kulturore. Revista shoqërohet me foto.
Redaktor: Marco Koliqi

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = Le Pleiadi : Vjeti XVII, Nr. 05 - 08: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/441.

Etiketat: ,

 
Shkrime me përmbajtje historike, gjuhësore, letrare, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = [Le Pleiadi] : Vjeti V, Nr. 03 - 04 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/390.

Etiketat:

 
Numër i veçantë, kushtuar dhjetëvjetorit të krijimit të së përkohëshmes "Shejzat". Shkrimet e këtij numri përmbajnë të dhëna historike, letrare, gjuhësore, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.

Koleksioni

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti X, Nr. 09 - 10 - 11 - 12 : E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed November 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/422.

Etiketat: