Materiali

 

Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 01: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrime me përmbajtje gjuhësore, letrare, historike, etnografike dhe një kronikë kulturore.
Kryeredaktor: Martin Camaj.
(Vjeti I, Gusht 1957).

Etiketa

Koleksioni

Data

1957

Autor

Koliqi, Ernest

Botuesi

Arti Grafiche Comm. A. Urbinati, Roma

Formati

25cm

Gjuha

Shqip - Italisht

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Koliqi, Ernest, “Shejzat = (Le Pleiadi) : Vjeti I, Nr. 01: E përkohëshme kulturore, shoqnore e artistike : Rivista culturale, sociale ed artistica,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 28, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/363.

Pronari

Muzeu Shkoder