Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(26 materiale)

Me këtë numër fillon periudha e dytë e botimit të kësaj reviste që përfshin vitet 1943 -1944.
Në këtë numër përfshihen rubrikat : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit 15, nr. 1 (1943),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 25, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/243.

Etiketat: