Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Përmban shkrime me përmbajtje fetare dhe kulturore.
194 f., me il.
Revista ndryshon formatin.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 33, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/609.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 32, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/608.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 31, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/607.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
192 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 30, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/606.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vjeta 29, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/605.

Etiketat: