Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 36, nr. 1-12 (1926)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f, me il.

Etiketa

Data

1926

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

22 cm

Gjuha

shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 36, nr. 1-12 (1926),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 10, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/612.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder