Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(100 materiale)

Pubblicazioni dell' "Istituto per l' Europa Orientale", Roma
Sezione Albanese

Carlo Tagliavini : Gjuha shqipe.
Rudolf Leutelt : Kontribute të morfologjisë gjeologjike të Alpeve...
D. Nilo Borgia : Priftërinjtë Basilianë të Italisë në…

Koleksioni

Citimi

Istituto per l' Europa Orientale, “Studi albanesi : Volume V - VI,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/362.

Etiketat:

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani, “Përpjekja Shqiptare 1939 - nr 025 - 027,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/346.

 
Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 5, maj 1937)

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/343.

Etiketat:

 
Revista trajtoi probleme të ndryshme të fushave filozofike shkencave sociale, ekonomike, probleme gjuhësore, letrare, historike, gjeografi etj.
Citimi

Branko Merxhani , “Përpjekja Shqiptare 1938 - nr 017,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/331.

Etiketat:

 
Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën…

Koleksioni

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni., “Cirka IV - nr 59,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 23, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/294.

Etiketat: