Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
242 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 43, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/619.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f. : 23 cm

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vjeta 42, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/618.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vjeta 41, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/617.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : vjeta 40, nr. 1-12 ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/616.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
178 f., me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/615.

Etiketat: