Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(9 materiale)

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers J. Krishtit : vit. 18, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 19, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/485.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vit. 26 : nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 19, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/467.

Etiketat:

 
Revistë me përmbajtje fetare dhe kulturore. Në faqen e fundit të çdo numri gjendet rubrika e librave të rinj.
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : vit. 25 : nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 19, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/466.

Etiketat:

 
Revista e përkohëshme "Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit" është vazhdim i revistës "Elçija i Zemers Jezu Krishtit". Emri "Elçija" është zëvendësuar me emrin "Lajmëtari", në gjuhën shqipe. Ky ndryshim i bëhet i ditur lexuesve në…
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers Jezu Krishtit : vit. 24 : nr. 1 - 12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 19, 2019, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/465.

Etiketat: