Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(53 materiale)

Shkrime fetare dhe kulturore.
218 f.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 49, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/625.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
304 f.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : vit. 48, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/624.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : vit. 47, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/623.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare : vit. 46, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/622.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
370 f. : me il.

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 44, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 26, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/620.

Etiketat: