Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(15 materiale)

Visaret e Kombit. Vëllimi VI. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen e popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para I.
Zokone e doke.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/530.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VII. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para II.
Nder male tona.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/531.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VIII. Përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para III.
Kangë e vajtime.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/532.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi IX. Përmban pëmbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para III.
Goja e popullit t'onë (proverba) të mbedhura nga Kolë Kamsi.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/533.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi X. "Lahuta e Kosovës" mbledhë nga mësuesi Myrteza Roka. Libri përmban këngë djepi, këngë dasme, vajtime dhe këngë burrërie.

Koleksioni

Citimi

Rroka, Myrteza, “Visaret e Kombit : Lahuta e Kosovës,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 19, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/534.

Etiketat: