Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(46 materiale)

Libri është i ndarë në tre kapituj.
Kreu i parë: - " Mësime Morale ".
Kreu i dytë : - " Histori Natyre ".
Kreu i trete : - " Dheshkroje e Histori ".
Libri ka 138 faqe dhe është me ilustrime. Botimi i dytë.

Koleksioni

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Libër i Tretë : për shkolla fillore të Shqypnis. ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed December 3, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/35.

Etiketat: