Materiali

 

Albania : Supplement au No 3, 3 année : Shtim té numeri 3 i vitit 3te

Subjekti

Letërsia, gjuha, historia, politika, kultura

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.

U themelua në vitin 1896.

Nga janari i vitit 1899 del dy herë në muaj, në gjuhët shqip (toskërisht e gegërisht),

frëngjisht dhe turqisht.

49-56, [8] f. : 22 cm

Etiketa

Koleksioni

Data

1899

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami

Botuesi

Bruxelles

Formati

22 CM

Gjuha

Shqip, frëngjisht, turqisht

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami, “Albania : Supplement au No 3, 3 année : Shtim té numeri 3 i vitit 3te,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/999.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder