Materiali

 

Albania : organe des intéréts albanais : revue bi-mensuelle : litérature, folklore, linguistique, histoire et nouvelles : é perkoheshmé : dél dy hére ne muaj : shkruan ç’do ghe, ne gjuhe shqip (toskerisht é gégnisht), frenghisht é turqisht : Vit. 3, nr. 4 (1899)

Subjekti

Letërsia, gjuha, historia, politika, kultura

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.

U themelua në vitin 1896.

Nga janari i vitit 1899 del dy herë në muaj, në gjuhët shqip (toskërisht e gegërisht),

frëngjisht dhe turqisht.

57-72, [16] f. ; me il. : 22 cm

Etiketa

Koleksioni

Data

1899

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami

Botuesi

Bruxelles

Formati

22 CM

Gjuha

Shqip, frëngjisht, turqisht

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Thoma Abrami, “Albania : organe des intéréts albanais : revue bi-mensuelle : litérature, folklore, linguistique, histoire et nouvelles : é perkoheshmé : dél dy hére ne muaj : shkruan ç’do ghe, ne gjuhe shqip (toskerisht é gégnisht), frenghisht é turqisht : Vit. 3, nr. 4 (1899),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/1000.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder