Materiali

 

Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ne hére ne muaj : revue
mensuelle albanaise : organe du parti autonomiste albanais : Vit. 1, nr. 6 (1897)

Subjekti

Letërsia, gjuha, historia, politika, kultura

Pershkrimi

Revistë me përmbajtje letrare, gjuhësore, historike, politike dhe shoqërore.
U themelua në vitin 1896.
Revista del një herë në muaj në gjuhët shqip (toskërisht dhe gegërisht)
dhe frëngjisht.
89-104, [16] f. : me il. ; 28 cm

Etiketa

Data

1897

Autor

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi

Botuesi

Imp. A. Vromant et Cie, Bruxelles

Formati

28 cm

Gjuha

Shqip, frëngjisht

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Trank Spiro Beg [pseud. i Faik Konicës]; shkronjës-arkëtar (secrataire) Visko Babatasi , “ Albania : é perkoheshmé shqip, shkruan ç’do ghe, dél ne hére ne muaj : revue mensuelle albanaise : organe du parti autonomiste albanais : Vit. 1, nr. 6 (1897) ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/988.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder