Materiali

 

Gjergj Fishta

Subjekti

Letërsia shqipe, kritika, interpretimi, françeskanët shqiptarë, biografia, kultura

Pershkrimi

Në këtë vëllim, personalitete të shquara të kohës si dhe bashkëpunëtorë të At Gjergj Fishtës, sjellin elementë domethënës nga jeta dhe veprimtaria krijuese e studimore e tij.

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

[ 1941 ]

Autor

Grup autorësh [ Karl Gurakuqi, Lasgush Poradeci, Eqrem Çabej, Henrik Lacaj, Namik Resuli etj. ]

Botuesi

“Luarasi”, Tiranë

Formati

27 cm

Gjuha

Shqip, italisht

Identifikuesi

A/S-A-6

Lloji

Libër

Citimi

Grup autorësh [ Karl Gurakuqi, Lasgush Poradeci, Eqrem Çabej, Henrik Lacaj, Namik Resuli etj. ] , “Gjergj Fishta,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/987.

Pronari