Materiali

 

Kalendari i Shoqënisë "Dija" për vjetën 1910

Subjekti

Vjetarë, kalendarë

Pershkrimi

Kalendari përmban festat fetare të tre besimeve si dhe shkrime letrare, kulturore e shoqërore në gjuhën shqipe.
Përmban edhe disa elementë gjeografikë
128 f. : me il. ; 18 cm.

Upload 03. 02. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1909

Autor

[Sakoli (pseudonim i z. Hilë Mosi)]

Botuesi

Shtypshkronja "Bashkim i Kombit", Manastir

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-R-57

Lloji

Libër

Citimi

[Sakoli (pseudonim i z. Hilë Mosi)], “Kalendari i Shoqënisë "Dija" për vjetën 1910,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/834.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder