Materiali

 

Kalendari i shocnise "Dija" per vjeten 1907

Subjekti

Vjetarë, kalendarë

Pershkrimi

Kalendari përmban festat fetare të tre besimeve si dhe shkrime letrare, kulturore e shoqërore në gjuhën shqipe.
Përmban edhe disa elementë gjeografikë.
132 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 03. 02. 2020

Etiketa

Nuk ka etiketa per kete material.

Koleksioni

Data

[1906]

Autor

[Sakoli (pseudonim i z. Hilë Mosi)]

Botuesi

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-56

Lloji

Libër

Citimi

[Sakoli (pseudonim i z. Hilë Mosi)], “Kalendari i shocnise "Dija" per vjeten 1907,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/833.

Pronari