Materiali

 

Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 3 (1922)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, gjuhës shqipe, pedagogjisë, didaktikës etj. Vend të veçantë zë edhe mbledhja e parë e Kongresit Arsimor, mbajtur në Tiranë më 22 korrik 1922 si dhe disa qarkore lidhur me arsimin.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
65-96, [32] f. ; 23 cm.

Upload 04. 11. 2019

Etiketa

Data

1922

Autor

Çeka, Salih

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 3 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/782.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder