Materiali

 

Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 10 (1936)

Subjekti

Revistë kulturore, qytetërimi, kultura, progresi

Pershkrimi

Ky numër përmban shkrime historike, letrare dhe kulturore. Përmbajtja në faqen e titullit.

Upload 31. 10. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës]

Botuesi

Gaqo Evangjeli, Korçë

Formati

28 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 10 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/768.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder