Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 37, nr. 1-12 (1927)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1927

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Jezu Krishtit : Vit. 37, nr. 1-12 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/613.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder