Materiali

 

Visaret e Kombit - Vëllimi XV

Subjekti

Folklor shqiptar

Pershkrimi

Libri përmban këngë trimnije, dashurie këngë dhe valle dasmash. Gjithashtu fjalë të urta dhe shprehje popullore.

Etiketa

Data

1944

Autor

Sheshori, Shaban

Botuesi

Ministria e Arsimit

Formati

16 x18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 32 B

Lloji

Libër

Citimi

Sheshori, Shaban, “Visaret e Kombit - Vëllimi XV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/539.

Pronari