Materiali

 

Visaret e Kombit : Fyelli i Dibrës : Lahuta e butë e Dukagjinit

Subjekti

Folklor shqiptar

Pershkrimi

Visaret e Kombit. Vëllimi XIV. "Fyelli i Dibrës" / mbledhë nga Haki Stërmilli. "Lahuta e butë e Dukagjinit", këndue prej Gjergj Pllumbit e mbedhë prej Ndoc Vasis. Libri përmban këngë që këndohen në Dibër. Poezi morali, fisnikërie, besnikërie, dashurie, burrërie dhe trimërie.

Etiketa

Data

1944

Autor

Stërmilli, Haki; Vasi, Ndoc

Botuesi

Ministria e Arsimit

Formati

16 x 23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 30 B

Lloji

Libër

Citimi

Stërmilli, Haki; Vasi, Ndoc, “Visaret e Kombit : Fyelli i Dibrës : Lahuta e butë e Dukagjinit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/538.

Pronari