Materiali

 

Excursions in Albania; comprising A Description of the Wild Boar, Deer, and Woodcock Shooting in that country; and A Journey from thence to Thessalonica & Constantinople, and Up the Danube to Pest.

Subjekti

Gjeografia, historia

Pershkrimi

Udhëtim në Shqipëri. Përshkrim i gjuetisë së kafshëve të egra si dhe një udhëtim nga Selaniku & Kostandinopoja dhe sipër Danupit drejt Budapestit.
Libri ka 359 faqe dhe është i ndarë në XV kapituj. Në faqen e parë ka hartën jugore të Shqipërisë, Greqinë dhe Maqedoninë. Autori ia ka dedikuar librin Z. Howard Douglas.

Etiketa

Koleksioni

Data

1842

Autor

Best, Capt. J. J.

Botuesi

W.M. H. Allen and Co. , London.

Formati

20 cm

Gjuha

Anglisht

Identifikuesi

A/2-G-29

Lloji

Libër

Citimi

Best, Capt. J. J., “Excursions in Albania; comprising A Description of the Wild Boar, Deer, and Woodcock Shooting in that country; and A Journey from thence to Thessalonica & Constantinople, and Up the Danube to Pest.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/49.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder