Materiali

 

Elçija i Zemers J. Krishtit : Vit. 21, nr. 1-12 (1911)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Revistë e ndarë në dy pjesë. Pjesa e parë me përmbajtje fetare dhe pjesa e dytë me përmbajtje kulturore. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e Kongresit të Manastirit.

Upload 16. 06. 2015

Etiketa

Data

1911

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

18 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elçija i Zemers J. Krishtit : Vit. 21, nr. 1-12 (1911),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/488.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder