Materiali

 

Histoire de Scanderbeg Roy D' Albanie

Subjekti

Histori, Historia e Skënderbeut

Pershkrimi

Histori e Skënderbeut, Mbret i Shqipërisë. Shkruar nga hirësia e tij At Duponce. Kjo vepër njihet si variant i shkurtuar i Historisë së Skënderbeut të Marin Barletit.
Në frontespic ka një miniaturë dhe në faqen e fundit ka tabelën me lëndën kryesore. Gjithsej ka 590 faqe pa ilustrime.

Etiketa

Koleksioni

Data

1709

Autor

Duponcet, Jean Nicolas

Botuesi

Chez Jean Mariette, rue S. Jacques aux Colonnes d' Hercule, Paris

Formati

9.5 x 17 cm

Gjuha

Frengjisht

Identifikuesi

A/1-S-48

Lloji

Libër

Citimi

Duponcet, Jean Nicolas, “Histoire de Scanderbeg Roy D' Albanie,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 25, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/4.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder