Materiali

 

Alfabetare e Gluhese Sqip

Subjekti

Gjuhësi, Edukim, Mësimdhënie

Pershkrimi

Libri fillon me shkronjat e mëdha e të vogla, shtypi e dore. Përveç teksteve të ndryshme nga historia e gjeografia, në fund te librit ka disa tema ku zhvillohen ushtrime matematikore. Eshte pa ilustrime dhe ka githsej 132 faqe. 2 fletët e para janë pa numër.

Etiketa

Koleksioni

Data

1879

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja A. Zelicit

Formati

12.5 x 18.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-R-43

Lloji

Libër

Citimi

-, “Alfabetare e Gluhese Sqip,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/3.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder