Materiali

 

Leka : Vit. 16, nr. 1 (1944)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen tema që i përkasin rubrikave : Sociologji, Histori, Letërsi, Shkencë dhe Kronikë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1944

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 1 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/251.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder